•     Tel. 0270 - 168 80

Mail. contact@frogsanddogs.se

Om oss

Frogs & Dogs AB erbjuder återförsäljare i Norden attraktiva varumärken inom kategorin intelligenta leksaker för barn och vuxna.

Leksaker som stimulerar utövaren att använda hjärnan behöver inte vara tråkiga tvärtom. Ju svårare tankenöt att knäcka desto roligare när man funnit lösningen. Intelligenta leksaker täcker ett brett spektrum av olika typer artiklar. Vi erbjuder allt från klassiska pussel, brädspel och kortspel till avancerade hjärnpussel, byggsatser och vetenskapliga instrument. Gemensamt för de leverantörer vi samarbetar med är att de är väl etablerade varumärken av hög kvalitet.

Efterfrågan på leksaker som kombinerar kreativa utmaningar med roliga och stimulerande aktiviteter ökar stadigt. Idag erbjuder vi sortiment från 12 ledande tillverkare av intelligenta leksaker och vi söker kontinuerligt efter nya spännande koncept inom kategorin.

Vi tänker och arbetar Nordiskt och erbjuder därför återförsäljare i Norge, Danmark och Finland samma sortiment. Vi vet av erfarenhet att den här typen av artiklar kan med framgång säljas i många olika butiker och dessutom stimulerar till impulsköp i närheten av kassadiskarna. Idag levererar vi våra artiklar till bl.a. bokhandeln, presenthandeln, leksakshandeln, muséer, upplevelsecentra och nöjesparker.

Välkommen till en knepig, utmanande och rolig värld med Frogs & Dogs!

 

Produkter
Varumärken

Handla

Information